Jedna z najvplyvnejších svetových kapiel, ktorá v 80. a 90. rokov redefinovala zvuk hudby, vyrazí v máji na ďalšie veľkolepé svetové turné. Odštartuje ho na starom kontinente a jednou z prvých zastávok bude Bratislava.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalší štadiónový koncert Depeche Mode, ktorý bude nepochybne aj po tretíkrát hudobnou akciou roka na Slovensku. Uskutoční sa 25. mája 2013 na štadióne Interu (Pasienky).

Oficiálny predpredaj odštartoval dnes ráno exkluzívne na stránke Predpredaj.sk, no registrovaní členovia usporiadateľskej agentúry XL promotion a fanklub združený na webe Depechemode.sk sa k lístkom mohli dostať už od piatku (26.10.). Túto možnosť využilo viac než 1 000 fanúšikov.

Lístky na státie v kotli pod pódiom si môžete zabezpečiť za 77 eur, voľné státie na najväčšej ploche štadióna stojí momentálne 40 eur. Vstupenky na sedenie sú v cenách 60, 70 a 80 eur. Ceny sa budú postupne zvyšovať podľa počtu predaných kusov.

Viac info a vstupenky:  Predpredaj.sk

Otvárací koncert turné v izraelskom Tel Avive (7.5.) bude prvým živým vystúpením Depeche Mode od mimoriadne úspešnej koncertnej šnúry Tour of the Universe 2009/2010, počas ktorej legendárna kapela odohrala 142 koncertov pre 2,5 milióna fanúšikov. V súčasnosti kapela oslavuje viac ako tri dekády účinkovania na hudobnom výslní, počas ktorých predali viac ako 100 miliónov hudobných nosičov.

Na svetové turné v roku 2013 vyrazí skupina pri príležitosti vydania 13. štúdiového albumu. "Sme nadšení z nahrávky, na ktorej sme pracovali. Dúfam, že sa bude páčiť aj vám," povedal 50-ročný Dave Gahan na tlačovej konferencii v Paríži, kde Depeche Mode oficiálne potvrdili svoje veľké budúcoročné plány.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Depeche Mode