Americký hudobník Gerard Way vyhlásil, že mu chýba teatrálnosť už nefungujúcej kapely My Chemical Romance, v ktorej pôsobil ako spevák. 37-ročný muzikant, ktorý tento rok vydal sólový debutový album Hesitant Alien, to prezradil v rozhovore pre britský týždenník New Musical Express.

"Určite mi trochu chýba tá teatrálnosť. Cítim, že by bolo dobré vrátiť sa k tej koncepcii a možno pridať nejaké vizuálne efekty," uviedol. Gerard Way pôsobil v kapele My Chemical Romance od jej vzniku v roku 2001 až do marca 2013, kedy oznámili ukončenie činnosti.

Počas fungovania skupina vydala štyri štúdiové nahrávky: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), The Black Parade (2006) a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010). Najväčší úspech jej priniesol album The Black Parade, ktorý obsahuje single Welcome To The Black Parade, Famous Last Words, I Don't Love You či Teenagers. Tento rok v marci kapela fanúšikom ešte ponúkla výberovku May Death Never Stop You.


Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Branimir Kvartuc

Súvisiaci interpreti: My Chemical Romance