Americký herec a rapper Will Smith píše knihu. Štyridsaťdeväťročný rodák z Philadelphie to uviedol vo videu, ktoré zverejnil na službe Instagram. S novinkou mu pomáha aj spisovateľ Mark Manson, ktorý sa takisto objavil v spomínanom príspevku.

"Píšem knihu. Mám celé roky a roky materiálu, o ktorý sa chcem podeliť. Konečne napíšem knihu pre vás všetkých," povedal Smith, ktorý sa rozhodol v knihe zdieľať s faúšikmi svoj život prostredníctvom spomienok a zároveň má isť o knihu so sklonom inšpirovať čitateľa. Spisovtaeľ Mark Manson, ktorý Smithovi s knihou pomáha, má na konte bestseler Jemné umenie mať veci v paži (Ako úspešne ignorovať zaužívané pravidlá a napriek tomu spokojne žiť). Aktuálne čaká herca a rapera stretnutie s piatimi potenciálnymi vydavateľmi. 


Willard Carroll Smith Jr. sa od detstva venoval hudbe, v roku 1988 mal spolu s DJ Jazzy Jeffom úspech s albumom He's The DJ, I'm The Rapper. V roku 1997 vydal debutovú sólovú štúdiovku Big Willie Style, po ktorej nasledovali Willennium (1999), Born To Reign (2002) a Lost & Found (2005).

Momentálne je Smith aktívnejší vo svojej filmovej kariére. Medzi jeho posledné snímky patria filmy Focus (2015), Diagnóza: Šampión (2015), Jednotka samovrahov (2016) či Collateral Beauty (2016). Už budúci rok sa do kín dostane aj pokračovanie Jednotky samovrahov a tiež filmu Hancock

Zdroj: SITA (femalefirst.co.uk), doplnila Hudba.sk
Foto: AP Photo/Matthias Schrader


Súvisiaci interpreti: Will Smith