Americký herec Josh Duhamel a speváčka Fergie privítali vo štvrtok na svete svoje prvé dieťa. Speváčka porodila syna. ktorý dostal meno Axl Jack Duhamel. Ich hovorca to potvrdil magazínu People.

Dvojica sa na bábätko nesmierne tešila, Fergie dokonca v apríli žartovala, že Duhamel chcel dieťa už po prvom rande. "Bude skvelým otcom, má prirodzené rodičovské inštinkty," uviedla vtedy speváčka, ktorá po svadbe začala používať manželovo priezvisko.

Zaujímavosťou je, že na prírastok do rodiny slávny pár špeciálne pripravoval aj svojho domáceho miláčika - fenku Zoe. Nedávno s ňou totiž manželia navštívili známeho psieho psychológa Césara Millána. Mexičan, ktorý sa v USA preslávil svojou televíznou šou Znalec psej duše (2004), pomáhal dvojici pripraviť domáceho miláčika na príchod ich prvého dieťaťa. "S Joshom a Césarom pripravujeme našu psiu dcérku na príchod bračeka," napísala hviezda na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter. Za známym odborníkom si podľa nej išli po rady, ako sa správať po narodení dieťaťa, aby v Zoe nevzbudili žiarlivosť či zbytočnú agresivitu. 

Tridsaťosemročná speváčka, ktorá sa preslávila ako členka skupiny The Black Eyed Peas, sa za Josha Duhamela vydala 10. januára 2009 v Malibu, pričom vtedy už spolu boli päť rokov. Pôvodne plánovali päť detí, no vzhľadom na vek Fergie si podľa vlastných slov vystačia aj s dvoma potomkami. O tehotenstve informovala vo februári.

TIP: Párty s tehotenským bruškom: Pozrite si nový klip speváčky Fergie!

Zdroj: SITA (People.com, Usmagazine.com, archív)
Foto: AP Photo/ Donald Traill

Súvisiaci interpreti: Fergie