Hoci je 38-ročná Fergie Duhamel tehotná, v novom videoklipe k soundtracku z filmu Veľký Gatsby sa jej postupne zväčšujúce bruško podarilo skryť. Divák si tak nič nevšimne a speváčka vo videu zobrazujúcom párty v štýle 20. rokov vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Nežnejšia časť skupiny The Black Eyed Peas ohlásila svoje tehotenstvo na prelome februára a marca tohto roka. Už v marci bolo tehotenské bruško príťažlivej speváčky viditeľné a teraz sa na "malej párty, ktorá nikdy nikoho nezabila", objavuje prevažne v sediacich polohách. Tvorcovia tak dokázali urobiť video v súlade s kontextom skladby a potomka speváčky s hercom Joshom Duhamelom sa im podarilo efektívne skryť.

Videoklip A Little Party Never Killed Nobody (All We Got) režírovala Fatima Robinson, ktorá mala pod palcom väčšinu videoklipov The Black Eyed Peas. Tehotná Fergie na začiatku prichádza na tanečnú zábavu v štýle dvadsiatych rokov, ale so súčasnou hudbou. Jej šoférom je Jake Shears - frontman skupiny Scissor Sisters. Ďalej však akýkoľvek príbeh zaniká a ostatné zábery sú v prestrihu len na tancujúci dav alebo produkty speváčkinej značky. Vo videu účinkuje aj hosťujúci raper Q-tip, ako hosť je v piesni uvedený aj producent GoonRock, známy ako spoluautor hitov LMFAO Party Rock Anthem a Sexy and I Know It.

Skladba pochádza z hviezdami nabitého soundtracku k filmu Veľký Gatsby, ktorý dal dohromady Jay Z. Okrem Fergie sa na ňom objavila napríklad aj Beyoncé s kontroverznou coververziou hitu od Amy Winehouse Back To Black či Lana Del Rey a jej track Young And Beautiful.


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Fergie