Sú sestry, sú dvojičky a hovoria si TBeeGirls. Na konci augusta vydali Tatiana a Tamara svoj prvý singel, ktorým je nežný lovesong s názvom Tisíc míľ. K nemu zverejnili aj jednoduchý romantický videoklip.

"Tisíc míľ sme zložili na strednej škole, keď sme o romantickej láske ešte veľa nevedeli. Do piesne sme vložili to, ako sme si lásku vtedy predstavovali," hovorí mladšia z dvojičiek Tatiana. "Singel plánujeme osláviť koncertom na konci septembra v Prahe. Termín oznámime na našom facebooku a instagrame," dopĺňa o 10 minút staršia Tamara.

Dievčatá začali ako dvojica TBeeGirls – spevy, husle a gitara, vystupovať pred siedmimi rokmi. Avšak ako hudobné sesterské duo fungujú už od detstva. Majú za sebou hranie v londýnskom Southbank centre či na IHME festivale v Helsinkách. Najviac energie, ako samy tvrdia, im dodáva ľudský úsmev a ten je najväčšou pohonnou silou v ich tvorbe. Ich harmonické dvojhlasy zavedú poslucháčov do ríše pop-folku. Debutový singel Tisíc míľ sa od 24. septembra sa objaví na Spotify, Apple music a ďalších streamovacích platformách.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytli Tamara a Tatiana Baňkové. Text správy sme upravili.

Foto: Facebook.com/TBeeGirls