Britská speváčka Geri Halliwell zverejnila videoklip k piesni Half of Me. Hoci bývalá členka skupiny Spice Girls má v súčasnosti 41 rokov, v klipe sa štylizuje do polohy tínedžerky (s vráskami), ktorá sa "nevinne" zabáva a tancuje s rôznymi mužmi či ľuďmi v kostýmoch zvierat.

Geri Halliwell tento rok v máji vyhlásila, že pracuje na novom albume s tímom britského speváka a skladateľa Eda Sheerana. Pieseň Half of Me je prvým singlom z pripravovanej štúdiovky, ktorej názov ani dátum vydania zatiaľ nezverejnila.


Halliwell sa na hudobnej scéne presadila vďaka skupine Spice Girls, ktorá bola najúspešnejším dievčenským zoskupením sveta 90. rokov minulého storočia. Päťčlenná kapela, ktorej ďalšími členkami boli Emma Bunton, Victoria Beckham, Melanie "Mel B" Brown a Melanie "Mel C" Chisholm, vydala tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000).

Geri Halliwell formáciu opustila v roku 1998 a počas svojej sólovej kariéry vydala tri albumy - Schizophonic (1999), Scream If You Wanna Go Faster (2001) a Passion (2005). Speváčka má jedno dieťa - sedemročnú dcéru Bluebell Madonnu.

Zdroj: SITA
Foto: YouTube

Súvisiaci interpreti: Geri Halliwell