Aj záver mimoriadne nabitého mesiaca november priniesol niekoľko nových videoklipov od zvučných mien. Medzi nimi je aj niekoľko hviezdnych spoluprác - Gary Barlow z Take That má video s Eltonom Johnom, Pitbull s Keshou a will.i.am s Miley Cyrus. Nové klipy majú aj The Killers a Jamie Lynn Spears.

Britský spevák Gary Barlow zverejnil videoklip k piesni Face To Face. Na skladbe spolupracoval aj legendárny hudobník Elton John. Klip zachytáva dvojicu počas nahrávania piesne v londýnskom štúdiu Abbey Road. Skladba pochádza z aktuálneho albumu Since I Saw You Last, z ktorého už 42-ročný Barlow zverejnil singel Let Me Go.


Americký raper a producent Pitbull má nový videoklip k piesni Timber, v ktorej hosťuje speváčka Kesha. Ich spolupráca pretrváva už dlhšie, okrem tejto novinky spolu v minulosti nahrali aj single Girls a Crazy Kids a absolvovali spolu aj turné po amerických a kanadských mestách. Najnovší klip zobrazuje rapera na pláži, zatiaľ čo jeho kolegyňa tancuje s ďalšími tanečnicami v bare. Videoklip mal premiéru 24. novembra, len niekoľko hodín predtým, ako Pitbull moderoval ceremoniál udeľovania American Music Awards.


Člen The Black Eyed Peas will.i.am pred pár dňami zverejnil videoklip k piesni Feelin' Myself. V skladbe hosťujú speváčka Miley Cyrus a raperi Wiz Khalifa a French Montana. Zaujímavosťou skladby je, že Cyrus v nej tiež rapuje. Singel sa nachádza na reedícii albumu #willpower (2013), ktorý 38-ročný raper a producent vydal nanovo v utorok. 


Americká kapela The Killers predstavila videoklip k piesni Just Another Girl. Vo videu sú použité aj zábery zo starších klipov ku skladbám When You Were Young a Mr. Brightside. V novinke si zahrala aj herečka Dianna Agron, známa napríklad zo seriálu Glee (2009). Pieseň Just Another Girl je jednou z dvoch nových skladieb pochádzajúcich z výberovky Direct Hits, ktorú formácia vydala v novembri.


Nový klip má aj Jamie Lynn Spears, mladšia sestra slávnej popovej speváčky Britney Spears. Natočila ho k svojmu prvému singlu How Could I Want You More. Klip zobrazuje 22-ročnú interpretku pri práci v nahrávacom štúdiu, ale aj ako prezentuje skladbu s gitaristom a vokalistom. "Nemôžem uveriť, aká je v klipe moja sestra krásna," reagovala Britney na Twitteri. Pieseň How Could I Want You More by mala vyjsť na debutovom albume Jamie Lynn Spears, ktorého názov ani termín vydania však zatiaľ neprezradila.


Zdroj: SITA
Foto: Pitbullmusic.com

Súvisiaci interpreti: Gary Barlow, The Killers