Stretne sa alkoholik, recidivista a farboslepý v obchode TheStreets. Nie, to nie je začiatok vtipu, ale druhý diel relácie Predkecy so slovenskou rapovou superskupinou CP Kombo, ktorú tvoria "cépečkári" Vec, Zverina a Supa. Kedy ich spolu uvidíme na jednom pódiu, či plánujú ďalšiu skladbu a kto z nich nahráva nový album sa dozviete vo videu v článku.

Jeden z najlepších textárov, jeden z najlepších freestylerov a jeden z najstarších raperov u nás sa pred rokmi dali dokopy a založili CP Kombo. V druhom diele relácie Predkecy, z produkcie ticketingovej spoločnosti Predpredaj.sk, uvidíte všetkých troch na gauči v predajni TheStreets, kde si s nimi výživne pokecal Daniel Očenáš. Čo plánujú, kto z nich počúva aj klasickú hudbu a prečo zatiaľ vydali len jednu skladbu?


Výber toho najlepšieho od trojice známych raperov, ktorým to na pódiu už po tých rokoch spolu naozaj funguje, môžete vidieť 21. februára v bratislavskom Majestic Music Clube, kde budú predskakovať brooklynskej hip-hopovej legende Das EFX. Každý verný fanúšik hip-hopu, ktorý ma prehľad v tom, čo je dobré, by na tejto žúrke nemal chýbať. Lístky sú aktuálne v predaji za 19 eur.

Vstupenky:  

Ďalšie diely relácie Predkecy nájdete postupne na Youtube kanáli Predpredaj.sk.

Zdroj: Predpredaj.sk

Súvisiaci interpreti: Vec, Zverina