Americká pop-rocková kapela One Republic sa vrátila späť s novým albumom. Takmer tri a pol roka nechalo toto päťčlenné zoskupenie svojich fanúšikov čakať a po niekoľkých odkladoch je nosič s názvom Native konečne na pultoch predajní.

Album dovedna obsahuje dvanásť skladieb, pričom všetky pochádzajú z pera textára, speváka a frontmana skupiny Ryana Teddera. Producentsky sa na nahrávke, ktorá obsahuje aj single Feel Again či If I Lose Myself, podieľal Benny Blanco (Katy Perry, Kesha, Rihanna...).


Kapela z Colorada albumom Native upevňuje svoju pozíciu medzi najlepšími súčasnými pop-rockovými kapelami. Tretí album je plnohodnotným nástupcom takých hitov ako Apologize, Stop And Stare, Secrets alebo Marchin' On. Vďaka nim si OneRepublic vybudovali obrovský zástup fanúšikov po celom svete.

Frontman Ryan Tedder v súčasnosti pracuje na piatom štúdiovom albume speváčky Beyoncé. Ten podľa jeho slov ešte nie je hotový. "To, čoho som v poslednej dobe súčasťou, je mojou obľúbenou záležitosťou a práve dnes ju dokončujem," povedal pre anglickú stránku Popjustice.com.

Zdroje: Universal Music, popjustice.com
Foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: One Republic