Je to už týždeň čo 25-ročnú speváčku Demi Lovato hospitalizovali s podozrením na predávkovanie heroínom. Napriek tomu, že už po pár dňoch vraveli lekári o stabilizovanom stave, zostáva mladá speváčka stále v nemocnici. Podľa informácií porálu TMZ sa objavili zdravotné komplikácie.

Extrémne nevoľnosti a vysoké horúčky momentálne podľa portálu TMZ trápia Demi Lovato, pričom ide o komplikácie, ktoré oddaľujú jej odchod z nemocnice. Je to reakcia, ktorá priamo súvisí s predávkovaním drogami. Lekári tak stále nevedia povedať, kedy Lovato prepustia do domácej starostlivosti.

Speváčka vraj odmietla lekárom prezradiť, aké drogy užívala, no predpokladajú, že išlo o nejaký druh opiátu. U speváčky tiež našli liek Narcan, ktorý má znierniť účinky opiátov. Zástupcovia speváčky a tiež jej priatelia skôršie správy, že sa predávkovala heroínom, odmietajú. 

Svoj návrat k závislosti od alkoholu Demi Lovato nazvačovala už v nedávno uverejnenej skladbe s príznačným názvom Sober. Začiatkom júla dokonca vyhodila svojho kouča, ktorý jej mal pomáhať, aby zostala "čistá". Nasledujúce udalosti pre jej najbližších a priateľov prevdepodobne teda neboli až takým prekvapením. 


Zdroj: consequenceofsound.net
Foto: Facebook.com/demilovato

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato