Takmer päť desiatok účinkujúcich vystúpi od zajtra na benefičnom hudobnom festivale. Punkáči deťom sa tohto roku konajú v Opatovciach pri Trenčíne. Svoje brány otvára festivalový areál už vo štvrtok.

V poradí už šiesty ročník festivalu Punkáči deťom sa uskutoční na novom mieste. Z Piešťan sa po štyroch rokoch presťahoval do areálu rybníkov v Opatovciach pri Trenčíne. Od 1. do 4. septembra podporí detskú charitu svojou účasťou takmer päťdesiat účinkujúcich. A to bez nároku na honorár.     

Karpina, Konflikt, Rozpor, Čad, Hospital Bukra, Načo názov alebo Hasiaci prístroj - to je len zlomok zo zoznamu mien účinkujúcich, ktorí spestria posledný prázdninový víkend. Výťažok z podujatia poputuje nadácii Pomoc deťom v ohrození.     

Pre divákov sú zabezpečené parkovacie miesta, stanové mestečko, kontajner so sprchami či vegetariánska reštaurácia a čajovňa. "Podľa predpovedí bude počasie počas festivalu príjemné, veríme, že si fanúšikovia punku predĺžený víkend užijú aj vďaka našej dramaturgii," povedal organizátor Andrej Siget.     

Diváci budú môcť okrem priestoru na stanovanie a parkovanie využiť aj kyvadlovú dopravu zo železničnej stanice v Trenčíne do areálu festivalu a nazad. Organizátori predpokladajú, že celkový výťažok z benefičného festivalu Punkáči deťom prekročí sumu 10-tisíc eur. Detskej nadácii ju odovzdajú v priebehu septembra.       

Informácie poskytol médiám organizátor podujatia Andrej Siget.  
Foto: Pixabay.com

Súvisiaci interpreti: Hospital Bukra, Karpina, Konflikt