Americký hudobník a spevák John Mayer nazval pripravovaný album The Search for Everything. Informáciu prezradil počas rozhovoru pre reláciu Entertainment Tonight bubeník Steve Jordan, ktorý vystúpil s formáciou John Mayer Trio na podujatí neziskovej organizácie Jazz Foundation of America.

Steve Jordan tiež dodal, že v súčasnosti dokončujú nahrávku. Tridsaťdeväťročný John Mayer následne reagoval, že čoskoro plánuje zverejniť prvý singel zo štúdiovky.

Sedemnásobný držiteľ Grammy vydal ostatný album pred troma rokmi. Jeho fanúšikovia netrpezlivo očakávajú novinku The Search for Everything, ktorej termín vydania sa predpokladá ešte do vianočných sviatkov. 

John Mayer vydal zatiaľ šesť štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009), Born And Raised (2012) a Paradise Valley (2013), z ktorého pochádza aj duet s Katy Perry s názvom Who You Love. Medzi jeho najznámejšie piesne patria Your Body Is A Wonderland, Daughters, Waiting On The World To Change alebo Who Says. Podarilo sa mu získať sedem cien Grammy. 

Zdroj: SITA, red
Foto: Jordan Strauss/Invision

Súvisiaci interpreti: John Mayer