SWiLL - profil

Zmeniť informácie

Interpret je registrovaným členom, informácie môže meniť len užívateľ registrovaný ako Swiler.

Názov interpreta:
SWiLL
Roky činnosti:
00's
Žánre:
Rock, Punk rock 
Krajina:
Slovensko
Mesto:
Stará Ľubovňa
Web:
http://bandzone.cz/swill/ 
Zoznam členov:

Euro - spev, bicie
Maťo - gitara
Marko - basa, vokály 

Biografia:

SWiLL

mesto: Stará Ľubovňa

štýl: Punge

vznik: 2007

členovia:

Juraj Beňačka (Euro) - spev a bicie

Marek Mačuga (Marko) - basa a vokály

Martin Beňačka (Bracho) - gitara

diskografia:

Stratený Dojem (2007)- demo album
http://rapidshare.com/files/54251368/SWILL_-_Straten__Dojem__Demo_.rar

??? (2008)- demo album
http://rapidshare.com/files/79837763/SWiLL_-2.2.2._DEMO.rar

Čo Zase (2008)- demo EP
http://rapidshare.com/files/107281475/SWiLL_-_Co_Zase_EP_Demo.rar

No A Čo (2009)- demo album
http://rapidshare.com/files/190286867/SWiLL_-_No_A___268_o_DEMO.rar


linky:

http://www.bandzone.cz/swill

http://www.myspace.com/lliws

http://www.mamakupmibooster.sk/u/swill/

http://www.supermusic.sk/skupina.php?idskupiny=21790None

Najpopulárnejší hudobní interpreti

Novinky v katalógu