Jedna z popredných značiek tanečnej hudby Cream mieri do Bratislavy. Pod jej hlavičkou sa v piatok 16. októbra v štýlových renovovaných priestoroch Refinery Gallery predstavia ako hlavné hviezdy Ferry Corsten, Cosmic Gate či Ally & Fila.

Cream crew so sebou prinesie nielen "Créme de la Créme" program v zložení svetových hviezd, ale aj typickú klubovú atmosféru a kreatívne dekorácie tejto legendárnej anglickej značky. Zakladatelia pravidelnej akcie, ktorá vznikla v roku 1994 v Liverpoole, v súčasnosti patria medzi najväčších organizátorov tanečných parties a značka Cream je súčasťou svetovej jednotky medzi hudobnými promotérmi - Live Nation.

Medzi headlinerov slovenského vydania Cream patria Holanďan Ferry Corsten, Nemci Cosmic Gate a egyptskí Aly & Fila s ich 90-minútovými predstaveniami. Dopĺňať ich budú hodinovými Ír John O'Callaghan, ďalší Holanďan Sied van Riel, Fíni Super8 & Tab, dlhoročný britský rezident akcií Cream Rob Harnetty a slovenskí matadori Milan Lieskovský a EKG. Dokopy si fanúšikovia budú môcť vychutnať dvanásť dídžejov a producentov zo siedmich štátov sveta. Všetko vypukne už o 19:00 a posledný tón zaznie o 6-tej hodine ráno.      

Lineup akcie Cream v Refinery Gallery, 16. 10. 2015:

Rob Harnetty (UK)
Super8 & Tab (FIN)
Sied van Riel (NL)
Cosmic Gate (DE)
Ferry Corsten (NL)
Aly & Fila (EGY)
John O'Callaghan (IRL)
EKG & Milan Lieskovsky (SK)

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj a foto: Cream