Nový bratislavský festival dnes spúšťa predaj vstupeniek na svoj piatkový program, ktorý poteší hlavne priaznivcov slovenskej a českej hudobnej scény. Druhý júnový víkend prinesie do Bratislavy tri dni plné koncertov na futbalovom štadióne Tehelné pole. Jeho vyvrcholením bude v nedeľu 12. júna premiérový koncert Red Hot Chili Peppers na Slovensku.

Lovestream Festival budú tvoriť tri samostatné hudobné dni, ktoré bude spájať miesto konania - Národný futbalový štadión na Tehelnom poli v Bratislave. Zatiaľ bolo známe iba meno najväčšej zahraničnej hviezdy festivalu, ktorou sú legendárni Red Hot Chili Peppers. Dnes už poznáme ďalšie skvelé meno, konkrétne headlinera prvého festivalového dňa, ktorým je 10. jún 2022.

"Každý deň festivalu od piatka do nedele plánujeme brány otvoriť o 12:00 a následne ponúkať hudobnú produkciu pre každého, kto si rád plní svoje hudobné sny. Piatok a vlastne historicky prvý deň nášho nového festivalu sme sa spoločne s mojim zahraničným partnerom rozhodli venovať slovenskej a českej hudobnej scéne a na záver tohto dňa sme si nevedeli predstaviť lepšiu koncertnú kapelu akou je IMT Smile," hovorí organizátorka festivalu Silvia Nemčovičová.

"Bolo to jednoznačné rozhodnutie, že záver prvého dňa musí patriť jednoznačne im a ich neopakovateľnej koncertnej energii, ktorú ponúkajú svojim fanúšikom už jubilejných 30 rokov! Musím povedať, že už teraz sa teším na to obrovské publikum, ako si užíva megahity v podaní Ivana Táslera a IMT Smile. Nič lepšie sme si na úvod nemohli želať," dodáva Nemčovičová.

Momentálne najúspešnejšia a najžiadanejšia koncertná kapela na Slovensku IMT Smile tak symbolicky pokrstí vznik nového hudobného festivalu. "V roku 2022 kapela IMT Smile oslavuje 30 rokov od svojho založenia. Ja sa veľmi teším, že to budeme môcť osláviť spolu s našimi fanúšikmi takto vo veľkom na Lovestream Festivale. Náš program bude zložený z tých najvačších hitov, ktoré táto kapela za 30 rokov priniesla," dopĺňa Ivan Tásler.

Ďalšie zaujímavé mená plánujú organizátori zverejniť už v najbližších hodinách. Sledujte preto oficiálne stránky festivalu na Facebooku a Instagrame.

Predaj vstupeniek prebieha exkluzívne v sieti PREDPREDAJ.SK.

Lovestream Festival prináša Silvi Production v spolupráci s Marcelom Avramom a Concerts East.

Prečítajte si tiež:

Zrodenie funk-rockovej legendy. Ako začínali Red Hot Chili Peppers

Úspech, sláva a ilúzie. Ako sa Red Hot Chili Peppers pred 30 rokmi dostali na vrchol

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)
Foto: Peter Ivan

Súvisiaci interpreti: IMT Smile