Americká speváčka Pink mala prvý potrat už ako sedemnásťročná. O smutnej skúsenosti sa zmienila len niekoľko dní po vydaní svojho najnovšieho albumu Hurts 2B Human, ktorý sa okrem iného zaoberá jej problémami s úzkosťou či sebaláskou.

"V sedemnástich som potratila. Chcela som si to dieťa nechať," uviedla pre USA Today Pink. "Keď sa také niečo stane žene alebo dievčaťu, cítite sa, akoby vás telo nenávidelo a akoby bolo pokazené, pretože nerobí to, čo by malo," dodala. Pink tiež povedala, že odvtedy prekonala viacero ďalších potratov a písanie piesní je pre ňu spôsobom, ako sa vysporiadať s týmito "bolestivými skúsenosťami". Speváčka má v súčasnosti so svojím manželom Careym Hartom, za ktorého sa vydala v roku 2006, dcéru Willow a syna Jamesona.

Pink vydala pred pár dňami svoj ôsmy štúdiový album s názvom Hurts 2B Human, z ktorého pochádza aj emotívny singel Walk Me Home. Nahrávka prišla dva roky od jej poslednej štúdiovej nahrávky Beautiful Trauma. Pink v rámci svojho aktuálneho turné Beautiful Trauma World Tour zavíta aj do Európy, pričom vystúpi 24. júla v neďalekej Viedni.  


Zdroj: SITA (people.com), Hudba.sk
Foto: facebook.com/pink

Súvisiaci interpreti: Pink