Český hudobník a spevák Tomáš Klus sa stal dvojnásobným otcom. Tridsaťročný interpret, ktorý má od septembra minulého roka hudobnú pauzu, sa dnes na sociálnej sieti Facebook pochválil, že jeho manželka Tamara porodila chlapčeka, ktorému dali meno Alfréd.

"Je to veľký a zdravý frajer. Celé som to prekľačal a v tejto pozícii strávim pred svojou ženou zostatok života. Žena je život," napísal spevák k čiernobielej fotografii, na ktorej je vidieť ručičku bábätka s menovkou. Rodák z Třinca už vychováva s 28-ročnou manželkou Tamarou dcéru Josefínu, ktorá sa narodila v máji 2013.

Tomáš Klus vyrastal v hudobnom prostredí, no jeho cesta k piesňam nebola priama. Kedysi bol totiž vrcholovým športovcom. V roku 2002 získal zlatú medailu v modernom päťboji na majstrovstvách Európy pre dorast. Debutoval albumom Cesta do záhu(d)by (2008) a nasledovali nahrávky Hlavní uzávěr splínu (2009), Racek (2011), Proměnamě (2014) a Anat život není (2015). Medzi jeho známe piesne patria napríklad Pocity, Navěky či Pánubohudooken. Taktiež slávil úspechy so skladbou Cesta, ktorú nahral s kapelou Kryštof.

Zdroj: SITA (iDnes.cz, archív)
Foto: SITA/Ján Slovák

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus