Americký hudobník Joey Jordison poprel nedávne správy, podľa ktorých ukončil spoluprácu s kapelou Slipknot. Tridsaťosemročný bubeník v rozhovore pre britský magazín Metal Hammer uviedol, že kapelu neopustil.

"Pre mojich fanúšikov, priateľov a spoločníkov. Rád by som nový rok začal nedávnymi zvesťami a špekuláciami ohľadne môjho odchodu zo Slipknot. Chcel by som vysvetliť, že som Slipknot neopustil. Táto kapela je mojím životom ostatných 18 rokov a nikdy som ju neopustil, ani mojich fanúšikov. Tie novinky ma šokovali takisto ako vás. Chcel by som vám toho povedať veľa, ale musím o ďalších detailoch zatiaľ mlčať. Rád by som vám všetkým poďakoval za vašu neoblomnú lásku a podporu a želám vám veľa šťastia a zdravia v novom roku," vyhlásil.

O odchode Jordisona informovali v decembri prostredníctvom oficiálnej webovej stránky skupiny ostatní členovia Slipknot. "S veľkou bolesťou, ale s tichým rešpektom oznamujeme, že Joey Jordison z osobných dôvodov opustil Slipknot. Želáme mu do budúcnosti, nech už bude akákoľvek, len to najlepšie. Chápeme, že mnohí z vás budú chcieť vedieť ako a prečo sa to stalo a my spravíme všetko pre to, aby sme tieto otázky v blízkej budúcnosti zodpovedali," napísali, pričom správu neskôr potvrdil aj spevák formácie Corey Taylor.

Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: AP Photo/POLFOTO, Thomas Borberg

Súvisiaci interpreti: Slipknot