Americký spevák Robin Thicke, ktorý len nedávno zverejnil srdcervúcu pieseň Get Her Back, sa opäť hlási o pozornosť. Tentokrát však vymenil slzy a utrápený výraz za snahu obmäkčiť svoju bývalú ženu s pomocou videoklipu symbolizujúcom nevinné detské lásky.

Robin Thicke sa už nejaký čas verejne utápa v žiali zo zrúteného manželstva s herečkou Paulou Patton. Tá ho vo februári tohto roka opustila kvôli nevere. Ich vzťah pritom trval viac než 20 rokov - spoznali sa ešte ako tínedžeri v roku 1991. Zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian Fuego.

Rodák z Los Angeles sa rozhodol získať svoju ženu naspäť prostredníctvom hudby - svoj nový album totiž pomenoval Paula a všetky skladby na ňom sám zložil s cieľom presvedčiť ju, aby sa k nemu vrátila. Naposledy zverejnil trúchlivý videoklip ku skladbe Get Her Back, v ktorom si aj poplakal. Teraz však na svoju bývalú partnerku vytiahol ešte ťažší kaliber - detskú svadbu!

Ak by ste sa báli, že sa budete musieť opäť pozerať na spevákove výlevy citov aj vizuálne, môžeme vás ubezpečiť, že jeho uplakaný hlas budete iba počuť. Celý videoklip totiž patrí niekoľkým deťom, ktoré sa tvária, že skladbu spievajú ony.


Zdroj: Digitalspy.co.uk, archív Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Robin Thicke