Americká rocková kapela Papa Roach predstavila skladbu Crooked Teeth. Novinka sa bude nachádzať na pripravovanom albume, ktorý skupina plánuje uviesť na trh na budúci rok. Jeho názov ani presný dátum vydania však zatiaľ nie sú známe.

Líder formácie Jacoby Shaddix nedávno v show Scottyho Marsa prezradil, že album prinesie nový zvuk kapely. "Novinka znie, ako keby náš album Infest (2000) mal v roku 2016 dieťa s albumom Getting Away With Murder (2004)," povedal spevák. Album nahrávali v štúdiu Steakhouse v losangeleskej štvrti North Hollywood. Na produkcii nahrávky spolupracujú Nicholas "Ras" Furlong a Colin Brittain.


Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. V kapele pôsobia aj Jerry Horton (gitara), Tobin Esperance (basgitara) a Tony Palermo (bicie). Okrem spomínaných albumov majú na konte aj nahrávky Old Friends from Young Years (1997), Lovehatetragedy (2002), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), Time for Annihilation: On the Record & On the Road (2010), The Connection (2012) a F.E.A.R. (2015). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away with Murder, Scars alebo Forever.

Zdroj: SITA (Blabbermouth.net)
Foto: Facebook.com/paparoach

Súvisiaci interpreti: Papa Roach