Americký hudobník Bruce Springsteen si počas skladby Dancing In The Dark pozval k sebe na pódium 89-ročnú fanúšičku a zatancoval si s ňou. Uveličenej babičke tak doprial originálny darček k narodeninám.

Rocker, ktorý sa preslávil najmä skladbou Born in the USA, takto potešil fanúšičku Evelyn na vystúpení v Air Canada Centre v Toronte. So svojou kapelou E Street Band tam koncertoval v rámci kanadskej časti aktuálneho turné The River Tour, propagujúceho jeho najnovší boxset The Ties That Bind: The River Collection. Ten sa dostal na trh vlani 4. decembra.


Babička Evelyn však nie je jediná, ktorá sa ocitla na pódiu počas Bossovho (ako 66-ročného Springsteena prezýva hudobný svet) koncertu. Fanúšikovi, ktorý sa na transparente vyznával z očarenia gitaristkou Patti Scialfa, sa dostalo cti si ňou zatancovať na vystúpení 27. januára v New Yorku. Bruce asi nebude žiarlivý typ, keďže ryšavá Patti je už 25 rokov jeho manželkou. On sám si v ten deň za tanečnú partnerku vybral mladú dievčinu z prvého radu.


Zdá sa, že tanec s fanúšikmi je už pravidelnou súčasťou programu počas skladby Dancing in the Dark (Tanec v tme), hoci Springsteenovi priaznivci sa musia uspokojiť s menej intímnym svetlom reflektorov. Nedávno takto potešil aj mladú nastávajúcu mamičku Connie, ktorej partner sa nezabudol videom pochváliť na sociálnej sieti. 

Ako sa teda ocitnúť v Bossovom náručí? Na koncerte treba mať výrazný transparent, veľa nadšenia a najmä stáť v prvom rade. 


Text: Hudba.sk (Nme.com, Youtube)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Bruce Springsteen