Ďalšie úspešné svetové turné bude uvedené na filmovom plátne. Po nedávno oznámenom filme Taylor Swift: The Eras Tour prichádza s rovnakým plánom aj Beyoncé. Turné Renaissance World Tour k siedmemu albumu americkej speváčky bolo pre ňu prvou celosvetovou sériou koncertov po štyri a pol roku.

Film sa zameria nielen na samotný trojhodinový set, ale aj na zákulisie celého turné. Diváci budú môcť už 1. decembra spoznať Beyoncé nielen ako speváčku, ktorá exceluje na pódiách spevom, choreografiami a outfitmi, ale aj jej "tvrdú prácu, zapojenie sa do každého aspektu produkcie, jej kreatívnu myseľ a zámer vytvoriť jej odkaz a zvládnuť svoje remeslo," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

Koncertný dokument ukazuje cestu celého turné od začiatku príprav cez otváracie predstavenie v Štokholme vo Švédsku až po veľké finále v Kansas City v americkom štáte Missouri. Po poslednom koncertne turné zdieľala Beyoncé na sociálnych sieťach trailer s úryvkom z piesne All Up In Your Mind - "dávajte si pozor na to, čo si želáte, pretože by som vám mohla vyhovieť".

"Keď vystupujem, nie som nič iné ako slobodná. Cieľom tohto turné bolo vytvoriť miesto, kde sú všetci slobodní a nikto nie je súdený," hovorí Beyoncé vo videu. "Jeho maximalistická produkcia privítala viac ako 2,7 milióna fanúšikov z celého sveta, ktorí cestovali cez oceány, aby si užili Club Renaissance. Teraz sa milióny divákov dostanú do Joy Parade, monumentálnej tanečnej párty, ktorá oslavuje právo každého byť sám sebou, blízko domova," dodáva.

Text: Hudba.sk (Zdroj: Music-news.com)