Austrálska speváčka a skladateľka Sia predstavila ďalšiu skladbu zo svojho nadchádzajúceho štúdiového albumu This Is Acting. Rovnako ako prvý singel Alive, aj pieseň Bird Set Free mala byť pôvodne na albume 25 speváčky Adele. Interpretka to potvrdila ešte v septembri tohto roka v rozhlasovej šou Ryana Seacresta.

Adele, ktorá sa koncom októbra vrátila na hudobnú scénu naozaj triumfálne, v najnovšom rozhovore pre magazín Rolling Stone prezradila, že ani jedna nahrávka, ktorú dvojica vytvorila, napokon neskončila na jej očakávanej štúdiovke 25. Spoluprácu so Siou však napriek tomu považuje za úspešnú. "Celkom sa mi páčila naša spoločná dynamika a to, ako sme všetko 'ošéfovali'. Všetci tí mužskí producenti sa z nás mohli ísť pos*ať, lebo sme tam boli my," povedala na margo ich spoločnej tvorby.

Sia, ktorej vizuálnou značkou je blond účes a parochňa, ktorá na základe neho vznikla, nedávno prostredníctvom Instagramu oznámila dátum vydania svojho siedmeho albumu, pričom odhalila i jeho obal. This Is Acting uzrie svetlo sveta 29. januára 2016 a obsahovať bude len skladby, ktoré Sia pôvodne písala pre iných interpretov. Okrem Adele sa na This Is Acting speváčka "zahrá" aj na Beyoncé alebo Rihannu.

Vypočujte si obe skladby napísané pre Adele:


Text: Hudba.sk
Foto: Album artwork / Facebook.com/SiaMusic

Súvisiaci interpreti: Sia