V mojich predstavách je názov piesne, na ktorú mnohí fanúšikovia čakali viac než päť rokov. Toľko totiž trvá vzťah rapera Rytmusa a speváčky Dary Rolins, no v spoločnej skladbe sa ako pár predstavili až teraz. Prekvapením je, že nejde o žiadnu veľkolepú záležitosť prvoplánovo útočiacu na rádiá.

V roku 2005 spolu nahrali hit Party DJ, o šesť rokov neskôr sa dali dohromady aj súkromne a odvtedy tvoria jeden z najsledovanejších párov slovenského i českého šoubiznisu. Kto však čakal, že ich vzťah povedie k intenzívnej hudobnej spolupráci, mýlil sa. Rytmus v roku 2012, presne v deň prvého výročia začiatku ich randenia, vydal skladbu 8. október venovanú svojej polovičke, no na spoluprácu s ňou si fanúšikovia museli počkať až do jeho nového albumu Krstný otec. Ten vyšiel pred týždňom a už pri zverejnení tracklistu so zoznamom hostí bolo jasné, že pre mnohých fanúšikov je naočakávanejšou novinkou skladba V mojich predstavách.

Nejde o typický rádiový hit na prvé počutie, na druhej strane pri opakovanom počúvaní sa skladba len tak ľahko neobohrá. Producent Maiky Beatz opäť raz potvrdil svoje kvality, hravý a nežný beat plný detailov vytvára atmosféru pre láskyplné vyznania. Chémia medzi Rytmusom a Darou tu funguje dokonale a text postavený na vzájomnom rešpekte, podpore, dôvere i obavách hovorí o ich vzťahu veľa aj bez toho, aby zachádzali do prílišných detailov. Keďže skladba vychádza na raperovom albume, je trochu prekvapením, že väčšinu minutáže obsadila Dara Rolins - rapová časť trvá len niečo cez 40 sekúnd. Pre Rytmusových fanúšikov je to možno sklamaním, priaznivci speváčky však môžu byť spokojní, tento štýl jej naozaj svedčí.


Dara o novinke napísala aj jeden zo svojich typických dlhých Facebookových statusov. V ňom priznáva, že sa im do nahrávania nechcelo, pretože fanúšikovia boli od začiatku ich vzťahu plní očakávaní. "Povedali sme si, že si ho naspievame pre seba. Bez ambície vydať HIT, pesničku, ktorá sa 'musí páčiť'... Nemusí. Musí sa páčiť nám dvom a musí byť o nás. Osobná, intímna... A to myslím je," napísala speváčka, ktorá sa však podľa reakcií fanúšikov nemusela ničoho obávať. Pieseň sa drvivej väčšine z nich páči, možno aj preto, že na nej pred poslucháčmi nehrajú formu, neprispôsobujú sa rádiovým formátom a spravili ju "pre seba".

Text: Hudba.sk, pm
Foto: Profimedia.sk

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins, Rytmus