Americký raper Wiz Khalifa, známy vďaka hitom ako Black and Yellow, Work Hard Play Hard alebo Remember You, nahral pieseň s britskou speváčkou Adele. Skladba by sa mala nachádzať na jeho pripravovanom albume Blacc Hollywood, zatiaľ však nie je isté, či sa v trackliste udrží aj po posledných úpravách.

"Bude tam veľa hostí, avšak ani jedna zo spoločných skladieb ešte nie je na albume," prezradil Wiz Khalifa v rozhovore pre portál Fuse News. "Mám piesne s Miley Cyrus aj Adele. Skutočne by som chcel urobiť niečo aj s Lady Gaga," dodal. Štúdiovka Blacc Hollywood by sa do predaja mala dostať ešte tento rok.

Ak by sa tak stalo a objavila by sa na ňom spolupráca s Adele, bola by to jej prvá zverejnená skladba od bondovského megahitu Skyfall, za ktorý okrem iného získala Oscara. Ako sme už informovali, speváčka tento rok začala pracovať na svojom treťom albume. Na trh by sa mal dostať v polovici roka 2014. Prečítajte si viac

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o rok neskôr nezávislým albumom Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až spomínaným hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na albume Rolling Papers (2011). Okrem toho má na konte album Mac & Devin Go To High School, ktorý nahral so Snoop Doggom, a štúdiovú nahrávku O.N.I.F.C (2012). Raper z Pittsburghu získal počas svojej kariéry štyri nominácie na Grammy a dve na MTV European Music Awards. Len pred nedávnom sa oženil s matkou svojho malého syna Sebastiana Amber Rose.

Zdroj: SITA
Foto: John Shearer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Adele, Wiz Khalifa