Anglický hudobník Paul Weller sa v lete tohto roka stane osemnásobným otcom. 58-ročný muzikant, ktorý nedávno ohlásil vydanie nového albumu, potvrdil radostnú správu prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky Paulweller.com.

Weller bude mať tretieho potomka s manželkou Hannah Andrew, s ktorou už vychováva dvojčatá Johna Paula a Bowieho. Dvojica sa zosobášila v roku 2010. S prvou manželkou Dee C. Lee má hudobník dcéru Leah a syna Nathaniela, s bývalou priateľkou Lucy má syna Dylana a s niekdajšou partnerkou Samanthou Stock má dcéru Jesamine a syna Stevieho.

Prečítajte si: Paul Weller ohlásil nový album A Kind Revolution. Vypočujte si dve ukážky
 
Paul Weller, celým menom John William "Paul" Weller Jr., sa preslávil kapele The Jam, v ktorej pôsobil v rokoch 1972 až 1982. Následne hral vo formácii The Style Council, no neskôr sa vydal na sólovú dráhu. Na konte má zatiaľ dvanásť štúdioviek, pričom so všetkými sa dostal do top 10 UK Chartu. Prvé miesto sa mu podarilo dosiahnuť s albumami Stanley Road (1995), Illumination (2002), 22 Dreams (2008) a Sonik Kicks (2012). Vydal aj mnoho ďalších nahrávok. Zatiaľ naposledy ponúkol štúdiovku Saturns Pattern (2015). Vydanie novej štúdiovky s názvom A Kind Revolution avizoval na 12. máj.

Zdroj: SITA (Paulweller.com, Femalefirst.co.uk, archív)
Foto: Facebook.com/paulwellerofficial

Súvisiaci interpreti: Paul Weller