Legendárny britský spevák Chris Norman vystúpi v popradskej športovej hale už túto nedeľu. Pricestuje v predstihu, ubytuje sa v jednom z tatranských hotelov. Naše veľhory si chce aj pozrieť. Podľa organizátorov koncertu sú jeho požiadavky počas pobytu na Slovensku skromné.

Zakladateľ slávnej skupiny Smokie, spevák Chris Norman, odohrá už túto nedeľu 12. júna koncert v Poprade. Vývoj predaja vstupeniek do Arény organizátorov prekvapil. "Ako prvé sa vypredali najdrahšie vstupenky. Teraz máme ešte v ponuke posledné z tých najlacnejších, ktoré sa predávajú za sedem eur," uviedol Róbert Karas z produkčnej spoločnosti Key Art Agency. K dnešnému dňu ich zostáva už len 150 v sieti Predpredaj.sk a Mestskom informačnom centre v Poprade. 

Podľa organizátora koncertu sú požiadavky britskej legendy oproti porovnateľným hviezdam skromné. "Chce izbu s vaňou a nie so sprchovým kútom, jedálniček musí byť bohatý na zeleninu a ryby. Naopak nesmie obsahovať žiadne údeniny. Slovenskú slaninu či klobásy mu teda servírovať nebudeme," dodáva s úsmevom R. Karas.

Chris Norman a jeho dvanásťčlenný sprievod pricestuje deň pred koncertom. Výprava bude bývať v jednom z prestížnych tatranských hotelov. Spevák plánuje využiť voľný čas počas pobytu aj ľahkou turistikou: "Priletím deň pred koncertom. Chcem sa porozhliadnuť po okolí hotela a poprechádzať sa aj po meste," uviedol spevák v nedávnom exkluzívnom rozhovore pre Hudba.sk.

Jeho koncert bude pozostávať z toho najlepšieho, čo počas štyridsaťročnej kariéry naspieval. "V Poprade zahrám veľa svojich starých hitov. A pomedzi ne zaznejú aj nové pesničky," povedal Chris Norman. Ako prezradili organizátori koncertu, diváci sa môžu tešiť aj na duet Stumblin' In. Ešte počas existencie skupiny Smokie túto pesničku Chris Norman naspieval so speváčkou Suzie Quatro a stala sa celosvetovým hitom. "Medzi členmi Normanovej skupiny sú aj dve ženy, vokalistka a gitaristka Michelle Plum a klávesistka Martina Wallback," vysvetľujú organizátori. Práve Michelle Plum je speváckou partnerkou Chrisa Normana v jeho legendárnych duetoch.

Nedeľný koncert Chrisa Normana je otváracím podujatím Popradského kultúrneho leta a koná sa s podporou spoločnosti Tatramat pri príležitosti 55. výročia začiatku výroby ohrievačov vody v Poprade.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Nalaďte sa na koncert naším playlistom s hitmi Chrisa Normana:

 
Zdroj: PR článok (Peter Lehotský)
Foto: Chris-norman.co.uk

Súvisiaci interpreti: Chris Norman