Kanadská štvorica The Tenors sa po roku opäť vracia na Slovensko. Victor Micallef, Clifton Murray, Remigio Pereira a Fraser Walters zaspeivajú 23. novembra v bratislavskej Slovnaft Aréne. V slovenskej metropole však nevystúpia sami, spoločnosť im bude robiť Kodályho filharmónia pod dirigentskou taktovkou Igora Dohoviča. Ako hosť večera vystúpi Sisa Lelkes Sklovská.

The Tenors sú známi práve svojimi spoluprácami aj s inými umelcami. V minulosti sa na pódiách stretli s legendami ako Paul McCartney, Celine Dion, Andrea Bocelli, David Foster alebo Sheryl Crow. Okrem iných spievali Barackovi Obamovi, Billovi Clintonovi či Tonymu Blairovi a po koncerte v Buckinghamskom paláci ich umenie osobne ocenila britská kráľovná Alžbeta II.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

"Zaspievať si s The Tenors je pre mňa veľká pocta. Ich kariéru pozorne sledujem, viem pre koho aj kde spievali a keďže tento žáner mi je nesmierne blízky, veľmi sa na koncert teším. Okrem toho, všetci štyria páni sú veľkí fešáci a o to väčší zážitok zaspievať si s nimi to pre mňa bude," dodala s úsmevom Sisa Lelkes Sklovská. Prítomnosť slovenskej speváckej divy v spoločnosti The Tenors sľubuje exkluzívny zážitok. Sklovská patrí medzi speváčky s nezameniteľným prejavom, ktorým si získala srdcia fanúšikov ako sólistka Opery Slovenského národného divadla, ale aj hviezda muzikálov.

S kanadskými spevákmi ju však spája viac, ako len vášeň pre hudbu, pretože kým oni otvárali olympiádu vo Vancouveri, či Winter Classic, Sklovská zaspievala na otváracom ceremoniáli hokejových majstrovstiev sveta, ktoré sa v roku 2011 konali na Slovensku. "Som presvedčená, že na tomto koncerte si prídu na svoje všetky vekové kategórie. The Tenors, podobne ako ja, nerobia iba operu, ale ich pop by som nazvala inteligentným popom. V spojení s orchestrom to bude určite dokonalý večer s neopakovateľným zážitkom," dodala Sklovská.

Vstupenky na koncert The Tenors, ktorý si sa uskutoční 23. novembra v Slovnaft Aréne v Bratislave, je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.


Zdroj: PR
Foto: Facebook.com/xfactorsk