V pondelok 10. decembra sa v bratislavskom Ateliéri Babylon chystá jedinečný koncert. Mladá belgická speváčka Selah Sue sa po americkom turné vracia koncertovať do Európy a svojím vystúpením poteší po prvýkrát aj slovenských fanúšikov. Pôjde o jej prvý koncert po úspešnom výlete za "veľkú mláku".

Selah Sue je 23-ročná speváčka z Belgicka, ktorá si dokázala podmaniť hudobný svet za veľmi krátku dobu. Jej debutový album Selah Sue (2011) dosiahol enormný úspech - len v Európe sa ho predalo viac ako 400-tisíc kópií - a stala sa držiteľkou prestížneho ocenenia v rámci European Border Breakers Awards.

Od kritikov si už vyslúžila prirovnania slávnym speváčkam ako Amy Winehouse, Duffy, Macy Gray alebo Erykah Badu. O spoluprácu ju požiadal aj Cee-Lo Green a medzi jej najväčších fanúšikov sa hlási Prince.

Elegantné prelínanie štýlov soul, funk a reggae je pre Selah Sue charakteristické a robí jej tvorbu výnimočnou. Jej slovenská premiéra bude bezpochyby neopakovateľným zážitkom jedným z vrcholov nabitého koncertného záveru roka v Bratislave. Predskokankou bude talentovaná slovenská speváčka a pianistka Natalie.

Lístky na koncert sa rýchlo míňajú, zakúpiť si ich môžete na Predpredaj.sk.



Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Silvia Turnerová, PR manažérka koncertu.

Súvisiaci interpreti: Selah Sue