Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion a.k.a. Snoopzilla zverejnil videoklip ku skladbe Get Away, ktorú produkoval dídžejský projekt Major Lazer. Pesnička je súčasťou minuloročného "reggae" albumu Reincarnated, ktorý raper vydal pod pseudonymom Snoop Lion.

V samotnom videu, ktoré je spravené v štýle starých videohier, bojujú Snoop Lion a Major Lazer najprv proti sebe a následne bok po boku proti spoločným nepriateľom. Na elektronickej tanečnej skladbe Get Away s prvkami reggae a dancehallu sa podieľala aj speváčka Angela Hunte.


Snoop je za album Reincarnated (2013) nominovaný na cenu Grammy v kategórii Najlepší reggae album, no pre mnohých fanúšikov je zaujímavejšia jeho spolupráca s electro-funkovým producentom Dâm-Funkom, v ktorej raper pôsobí pod menom Snoopzilla. Dvojica sa stretla už v roku 2011, keď Dâm-Funk hral na jednej vernisáži, čo Snoopa zaujalo natoľko, že s ním niekoľko hodín freestyloval.

Tento rok sa konečne spolu zavreli do štúdia, kde nahrali album 7 Days of Funk plný retro zvuku a nálady, ktorá je ešte uvoľnenejšia ako snoopovské reggae. Posúďte sami v klipe Faden Away, ktorý dvojica zverejnila ešte v novembri.


Text: Hudba.sk (zdroj: SITA, Factmag.com)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Snoop Lion