Steven Tyler nedávno prekvapil pouličného umelca v Moskve, keď sa k nemu počas jeho interpretácie notoricky známeho hitu kapely Aerosmith pridal a zaspieval si s ním. A hoci hudobníkovi mohol spôsobiť príjemný šok, pre 67-ročnú rockovú legendu to nie je nič neobvyklé.

Skupina Aerosmith na čele s lídrom Stevenom Tylerom bola v Moskve, aby tam odohrala bezplatný koncert na jednom z ruských námestí v rámci osláv 868. výročia mesta. Po pristátí lietadla si spevák formácie, ktorý momentálne víri pokojné hladiny country so singlom Love Is Your Name, rovno dal jedno vystúpenie priamo na letisku s pouličným umelcom Alexandrom Anisimovom.

"Vôbec som ho nespoznal. Videl som len, že nejaký dobre spievajúci cudzinec prišiel ku mne. Keď začal spievať hlasnejšie a sebavedomejšie, spozornel som. Bol som ohromený," povedal Anisimov ruskému denníku Komsomolskaja Pravda po tom, ako si s Tylerom zaspieval zopár neexistujúcich slov na podklade piesne I Don't Want To Miss A Thing. Rocker si totiž ťažkú hlavu z pôvodného textu nerobil a na mieste improvizoval.

Nerobil tak prvýkrát. Predtým sa s pochybným textom piesne Crazy objavil v litovskom Vilniuse, keď si zaspieval po boku huslistky a akordeonistky. Vo Fínsku zase na ulici na sklenených fľašiach predviedol skladbu Dream On.


Autor: Marek Majzon (zdroj: Billboard.com, DailyMail.co.uk)
Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Aerosmith