Otvárací ceremoniál 22. zimných olympijských hier sa neniesol iba v očakávanom tradičnom duchu. Organizátori do "zahrievacieho" programu, ktorý prebiehal krátko pred hlavnou časťou ceremoniálu, zaradili aj momenty, ktoré vyvolávali na tvárach úsmevy. Ruský policajný zbor predviedol pred zrakmi miliónov divákov svoju verziu známeho hitu Get Lucky.

Páni z policajného zboru ponúkli skutočne jedinečné vystúpenie, ktoré nebolo založené iba na originálnom speváckom prevedení jedného z najväčších minuloročných hitov z dielne formácie Daft Punk, Pharrella Williamsa a Nilea Rodgersa. Korením ich šou totiž boli práve tanečné kreácie, kde sa policajti odviazali a ukázali tak svetu, že ani v ich povolaní sa vážna tvár nenosí nonstop. Škoda, že vtipné vystúpenie bolo len súčasťou zahrievacej časti ceremoniálu, ktorú mnohé televízie nevysielali. Členovia zboru by sa totiž celkom určite nezabudnuteľným spôsobom zapísali ako nevídané hviezdy aj v hlavnej časti programu.


Na internete zaujali už vlani

Členovia silových zložiek Ruskej federácie sa hviezdami nestali zo dňa na deň. Už vlani v lete zaujali coververziou bondovky Skyfall od Adele a v novembri sme vám ponúkli video práve s hitom Get Lucky, ktoré obletelo svet. Tak sa zdá, že ruskí policajti majú spev jednoducho v krvi.


Zatienili aj falošné lesbičky t.A.T.u.

Ruský policajný zbor mal v ceremoniáli pôvodne za úlohu pripraviť svojim vystúpením divákov na príchod hlavného hudobného čísla večera, ktoré patrilo najznámejšiemu ruskému dievčenskému duu t.A.T.u. Napriek tomu na seba strhli pozornosť akoby patril vrchol práve im. Dievčatá, ktoré sa okrem hudby preslávili aj predstieraním lesbického vzťahu, sa však touto skutočnosťou nenechali vyviesť z rovnováhy. Športovcom, návštevníkom i divákom na celom svete zaspievali svoj jednoznačne najväčší a vo svete najznámejší hit Nas ne dogonyat, ktorým spôsobili v čase svojej veľkej slávy mániu aj u nás.  

Autorka: Miroslava Rabčanová
Foto: Youtube