Švédska speváčka a raperka Elliphant zverejnila singel Step Down z pripravovaného albumu Living Life Golden, ktorý vyjde 25. marca. Novinku predstavila spolu s kontroverzným videoklipom. Distingvovaní návštevníci formálnej večere v ňom po požití akéhosi séra pravdy predvádzajú svoje horšie ja.

30-ročná hudobníčka zo Štokholmu vo videoklipe opäť predvádza svoj excentrický štýl, ku ktorému patria klauni, servírky a premena spoločenskej večere na divoký žúr bez pravidiel. Šteklivý videoklip naznačuje, že druhý album Elliphant rozhodne nebude nuda. 

Pripravovaná nahrávka s názvom Living Life Golden je plná zaujímavých spoluprác. Okrem niekoľkých známych producentov ako Skrillex, Dr. Luke, Diplo, Twin Shadow, Major Lazer a Joel Little sa na nej podieľali aj raperka Azealia Banks, jamajský reggae spevák Gyptian či dánska speváčka MØ. 


Elliphant
, vlastným menom Ellinor Miranda Salome Olovsdotter, je známa najmä vďaka skladbám Love Me Badder, One More a The Best People in the World. Na konte už má debutový album A Good Idea (2013) a tri EP. 

Tracklist albumu Living Life Golden

1. Step Down 
2. Everybody (feat. Azealia Banks)
3. Love Me Badder 
4. Not Ready
5. Love Me Long (feat. Major Lazer & Gyptian)
6. Hit And Run
7. Thing Called Life
8. Where Is Home (feat. Twin Shadow)
9. One More (feat. MØ)
10. Player Run
11. Spoon Me (feat. Skrillex)
12. Living Life Golden

Text: Hudba.sk (Blushingpanda.org, Axs.com)
Foto: Youtube