Steel Aréna oslávi tento rok svoje siedme narodeniny. Pri tejto príležitosti sa v nej okrem iných predstavia Rytmus, Ego, DJ Anys, Dara Rolins, Marián Čekovský, Terri B a svetoznámy DJ Antoine, autor megahitov Ma Chérie a Welcome to St. Tropez.

"Pri dramaturgii sme sa nechali inšpirovať hlasom ľudu. Či už sme do Košíc pozvali Davida Guettu alebo Armina van Buurena, ľudia sa vždy výborne bavili. Preto sme sa rozhodli ísť touto cestou aj teraz a sme radi, že môžeme ponúknuť nielen slovenskú špičku, ale tiež zahraničné hviezdy najvyššieho rangu," uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Headlinerom večera bude momentálne najúspešnejší a najžiadanejší švajčiarsky DJ a producent DJ Antoine, ktorý si celosvetovú slávu získal tanečným megahitom Welcome to St. Tropez. V jeho súkromnej Sieni slávy svieti tridsaťštyri zlatých, štyri platinové a jedno dvojplatinové ocenenie z prestížnych hudobných súťaží a ankiet.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


DJ Antoine vďačí za svoj úspech dlhoročnej spolupráci s Fabiom Antoniallim, ktorý je vo svete hudobného priemyslu známy ako Mad Mark. Antoine však spolupracoval aj s menami ako Bob Sinclar, Snoop Dogg, Timati či P. Diddy.

Aktuálne sa môže švajčiarsky hudobník popýšiť februárovým ocenením Award in Switzerland za pieseň Ma Chérie, za ktorú získal štyri platiny. "Prítomnosť DJ Antoina na narodeninovej oslave Steel Arény bude o to viac vzácna, že v Košiciach zároveň predstaví aj svoj nový album Sky is the Limit. Každý sa môže tešiť na obrovskú dávku energie a zážitkov. Sme si istí, že tohtoročné narodeniny budú nezabudnuteľné," dodal Virág.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.

Foto: Djantoine.com

Súvisiaci interpreti: Dj Antoine