Britská kapela Klaxons sprístupnila prostredníctvom webu denníka Guardian na vypočutie album Love Frequency. Očakávaná tretia štúdiovka by mala oficiálne vyjsť 16. júna a bude obsahovať 11 skladieb, medzi ktorými sú aj single There Is No Other Time a Show Me a Miracle.

Kapela by mala skladby z očakávanej novinky predstaviť aj na Grape festivale, ktorý sa bude konať 15. a 16. augusta na piešťanskom letisku. Skupina tiež nedávno potvrdila účasť na maďarskom Szigete, ktorý sa bude konať od 11. do 18. augusta v Budapešti. Na albume pracovali James Murphy, Gorgon City, Erol Alkan či Tom Rowlands z The Chemical Brothers.

Celú nahrávku si môžete vypočuť na www.theguardian.com, nižšie nájdete videoklipy k spomínaným singlom.

Klaxons vznikli v roku 2005. Formáciu tvoria Jamie Reynolds (basgitara, spev), James Righton (klávesy, spev) a Simon Taylor-Davies (gitara). Debutová štúdiovka Myths Of The Near Future (2007) obsadila druhú priečku britského albumového rebríčka. Vďaka nahrávke, z ktorej pochádzajú aj úspešné single Golden Skans a It's Not Over Yet, získali Mercury Prize či NME Award. S druhou štúdiovkou Surfing The Void (2010) sa dostali na desiate miesto UK Chartu. Z albumu ponúkli single Echoes a Twin Flames.


Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, Theguardian.com, archív)
Foto: Facebook.com/klaxons

Súvisiaci interpreti: Klaxons