Fanúšikovia britskej formácie Blur si po zakúpení zmrzliny The Magic Whip, ktorú formácia ponúkla do predaja pri príležitosti vydania rovnomenného albumu, môžu zadarmo stiahnuť nevydanú skladbu Y'all Doomed.

Nahrávka vznikla počas prác na novej štúdiovke, ale na album sa napokon nedostala. Zmrzlinu s príchuťou vanilky a s malinovou šťavou si môžu záujemcovia kúpiť okrem vybraných obchodov vo Veľkej Británii aj na koncertoch kapely.

Prečítajte si: Triumfálny návrat Blur: Novým albumom definitívne prerástli britpop

Blur vznikli v roku 1988 v Londýne pričom spočiatku vystupovali pod názvom Seymour. Debutový album s názvom Leisure vydali o tri roky neskôr. Nasledovali nahrávky Modern Life Is Rubbish (1993), Parklife (1994), The Great Escape (1995), Blur (1997) a 13 (1999). Po vydaní posledného menovaného albumu však ohlásili prerušenie činnosti a odvtedy sa jednotliví členovia kapely venovali predovšetkým iným projektom.

Pauzu niekoľkokrát prerušili, pričom v roku 2003 vydali album Think Tank. Oficiálne pauzu ukončili až v roku 2008 a odvtedy ponúkli aktuálnu nahrávku The Magic Whip (2015). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako There's No Other Way, Girls & Boys, Parklife, Country House, Stereotypes, Song 2, Tender, Beetlebum alebo Coffee & TV. V kapele pôsobia okrem Coxona aj Damon Albarn (spev, klávesy), Alex James (basgitara) a Dave Rowntree (bicie).

Počúvajte celý album The Magic Whip na Deezeri:



Zdroj: SITA (NME.com)
Foto: Blur

Súvisiaci interpreti: Blur