Česká speváčka Ewa Farna, ktorá sa v ostatných mesiacoch zviditeľnila ako porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar, sa 18. októbra predstaví v športovej hale Pasienky. Pre čoskoro 20-ročnú hviezdu bude toto vystúpenie najväčším samostatným koncertom, aký kedy na Slovensku absolvovala.

"Veľmi sa teším na bratislavské publikum, bude to môj prvý takýto veľký koncert na Slovensku. Práve preto bude pripravený špeciálne pre Slovákov," uviedla Ewa Farna. V Bratislave vystúpi spolu s hudobníkmi, ktorí s ňou dlhodobo koncertujú a pre fanúšikov chystá aj svetelnú šou.

Svoj zatiaľ najväčší koncert na Slovensku odohrala Ewa Farna na rovnakom mieste, kam sa vráti takmer presne po piatich rokoch. Na Pasienkoch však v októbri 2008 vtedy 15-ročná vychádzajúca hviezda vystúpila "len" ako predskokanka skupiny No Name. Tentokrát by to mohlo byť naopak, keďže Farna je vďaka SuperStar na Slovensku žiadanejšia ako košická kapela. Už tento víkend bude hlavnou hviezdou tradičného oravského festivalu Rockový záber.

Ewa Farna na koncerte v Bratislave v roku 2008 Zdroj: Magdaléna VinterováNa Pasienky sa vráti po piatich rokoch - takto vyzerala vtedy

Ewa Farna, ktorá je okrem Česka veľkou hviezdou aj v Poľsku, sa počas ostatných piatich rokov zakaždým stala bronzovou českou slávicou. Na konte má zatiaľ šesť štúdiových albumov: Měls mě vůbec rád (2006), Ticho (2007), Sam na sam (2007), Cicho (2009), Virtuální (2009) a EWAkuacja (2010). Spieva nielen po česky, ale aj po poľsky a anglicky. Medzi jej najznámejšie hity patria Měls mě vůbec rádLa la lajJaký to je či Toužím. Viac o úspešnej kariére Ewy Farnej

Zdroj: SITA (info: Dodo Mikláš z Access Production), Hudba.sk
Foto: TV Markíza (titulka), Magdaléna Vinterová - archív Hudba.sk (foto v článku)

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna