Populárny český hudobník Dalibor Janda nepríjemným spôsobom prekvapil svojich verných fanúšikov. V rozhovore pre Blesk.cz totiž spevák s nezameniteľným chrapľákom oznámil, že končí so svojou hudobnou kariérou. Koncom novembra tak v Bratislave odohrá svoj možno posledný koncert na Slovensku.

"Myslím si, že je čas to zabaliť," uviedol stroho Dalibor Janda. Na otázku Blesku, či sa nebude nudiť však odpovedal s úsmevom. "Ale čoby, ja mám kopec koníčkov... Konečne sa im budem môcť venovať."

Pre najvernejších fanúšikov však ešte stále existuje nádej, že svoj idol uvidia. Okrem toho, že sa Janda pri príležitosti dovŕšenia dôchodkového veku a rozlúčky s fanúšikmi predstaví 27. novembra v bratislavskom Istropolise a 17. decembra na megakoncerte v pražskej O2 aréne, necháva si aj malé zadné vrátka.

"Samozrejme, že občas niekam sám vyrazím, ale s kapelou na veci typu turné určite nie," dodal 60-ročný spevák, ktorý sa preslávil najmä hitmi Oheň, voda, vítr, Hurikán, Kde jsi? či Tisíckrát krásnější. Pripomeňte si, ako tieto a ďalšie jeho piesne spievali jeho mladší kolegovia v januári v Legendách popu.

Dalibor Janda na Gold Feste 2011 v Nitre Zdroj: Igor Daniš

Zdroj: Blesk.cz
Foto: Igor Daniš - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Dalibor Janda