Sexi telá a dobré počasie majú Jessie J pomôcť opäť navodiť pocit leta začiatkom októbra. Úlohou videoklipu k novinke Burnin' Up je tiež pripraviť fanúšikov populárnej hudby a kvalitných speváčok na jej nadchádzajúci tretí album. Ten nahrávala Britka v Amerike, pričom tvrdí, že tam ju docenia viac.

Plážové orgie a uprostred nich Jessie J. Držiteľka ceny britských kritikov Brit Awards za rok 2011 stavila po spolupráci s Arianou Grande a Nicki Minaj na horúcu erotiku. Propaguje ňou svoj nový singel Burnin' Up, na ktorom hosťuje aj raper 2Chainz. Ide už o druhú skladbu z nového albumu Sweet Talker, ktorý je nasledovníkom jej minuloročného krutého prepadáku Alive.

Jessie J - Burnin`Up Zdroj: Youtube

Odhalené ženské krivky a svalnaté telá - na svoje si v novinke príde naozaj každý. Takmer štvorminútové hudobné video plné symbolov leta, láka na zábery Jessie J v plavkách v bazéne či palmy a drinky. Aby bol obsah skladby o spaľujúcich túžbach do bodky naplnený, nechýba ani mužské telo otláčané o zaparené sklo.

Speváčkiných letných radovánok sa režisérsky chopila Hannah Lux Davis, ktorá sa postarala aj o klip k singlu Bang Bang. Hoci je vizuálne spracovanie tejto piesne adekvátne textu a pôsobí nanajvýš pútavo, myšlienka sa javí tak trochu prvoplánovo. Jessie J, ktorá na začiatku kariéry spievala, že to "nie je o peniazoch" (Price Tag), týmto spôsobom pochlebuje americkému štýlu prepájania hudby a sexuality.


Kašlem na teba, Británia, v Amerike ma chcú

Speváčkin tretí album Sweet Talker bol produkovaný v Spojených štátoch amerických a pracovali na ňom Max Martin (Pink, Christina Aguilera), The Dream, Tricky Stewart (Beyoncé, Ciara, Rihanna) alebo Diplo. Mal by jej prinavrátiť komerčný úspech a uznanie z čias debutu Who You Are (2011) a nechať v zabudnutí ťažké zlyhanie vlaňajšej štúdiovky. Z nej sa v speváčkinej domovskej krajine predalo o milión kúskov menej ako z prvej nahrávky.

Autorka hitu Domino si však nemyslí, že sklamala ako umelec a obviňuje skôr ľudskú zvedavosť o jej sexualitu. Často sa totiž nechala počuť, že neinklinuje len k mužskému pohlaviu. Tieto vyhlásenia ju nakoniec dohnali k tomu, aby sa presťahovala do USA. "V Amerike ma vnímajú ako speváčku, zatiaľ čo tu nemám pocit, že by si ľudia vážili môj hlas," povedala v rozhovore pre britský denník Daily Mail. Podľa nového klipu sa zdá, že tomu ani sama neverí...

Autor: Marek Majzon (zdroj: DailyMail.co.uk)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Jessie J