Speváčka Lucia Šoralová chystá pre milovníkov šansónu večer plný prekvapení, emócií a krásnej hudby. Šansónové Vianoce s Luciou Šoralovou a jej hosťami zažije Bratislava už 6. decembra. V Ateliéri Babylon vystúpi Lucia spolu s kapelou La Alma a špeciálnymi hosťami.

Okrem vlastných skladieb zaspieva charizmatická Slovenka aj skladby Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa. Fanúšikovia si na koncerte naživo vypočujú aj úspešný minuloročný album O lásce, cti a kuráži, na ktorom Lucia spolupracovala s textárom Michalom Horáčkom. Kritikmi oceňované CD má na konte ocenenie Zlatá platňa. A podľa speváčkiných slov aznie aj ochutnávka z pripravovaného albumu Lucie Šoralovej a kapely La Alma.

"S kapelou sme okrem klasického repertoáru nacvičili vianočné prekvapenie a zahráme aj ochutnávku z pripravovaného albumu. Po minuloročnom úspechu, by sme radi zo Šansónových Vianoc s hosťami urobili tradíciu," uviedla Lucia Šoralová. "Tento rok potvrdil účasť talentovaný akordeonista Michal Červienka, známy aj zo šou Slovensko má talent, famózny huslista Ján Berky a môj kamarát Zbyňo Džadoň, skladateľ, spevák a podľa môjho názoru najväčší neznámy žijúci textár na Slovensku," spresnila speváčka. 

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Šansoniérka a od leta už dvojnásobná mamička sa na koncert v Bratislave veľmi teší. Do Bratislavy zavíta aj s malým synčekom Ondrejkom. "Ak budem mať možnosť, Rebečka zostane s tatinom. Ondrejko so mnou pocestuje určite, je ešte veľmi malinký a kojím ho každé dve-tri hodiny. Napriek tomu, že spím s prestávkami štyri, maximálne šesť hodín denne, na hlase zatiaľ necítim žiadnu únavu," dodala Šoralová.

Pokračovateľka Hany Hegerovej sa popri materských povinnostiach chce naplno venovať hudbe. "V decembri by som mala vystúpiť v rámci programu Advent 2014 v Nitre a v Košiciach v programe Stromček prianí na podporu detí z detského domova. S La Almou pripravujeme nový album. Nové skladby som písala počas tehotenstva. Teraz síce priestor nemám, ale dúfam, že sa to už čoskoro zlepší," uzavrela speváčka.

Atmosféru plnú emócií a šansónových melódií na koncerte Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej aj jej hostí si fanúšikovia budú môcť vychutnať už 6. decembra v Ateliéri Babylon. VIP vstupenka zahŕňa slané lahôdky a sladké pokušenie z cukrárenskej výroby Dolce Manufactory a ochutnávku vína. Lístky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Tlačová správa bola upravená redakciou.

Foto: Peter Ondrejka

Súvisiaci interpreti: Lucia Šoralová