Čerstvých držiteľov štyroch cien Grammy, americké hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis, si okrem budapeštianskeho Szigetu môžete v lete pozrieť aj na rakúskom festivale Frequency. Nové mená potvrdil aj jeden z najväčších festivalov v Poľsku, Open'er v Gdynii.

Koncert dvojice Macklemore & Ryan Lewis na rakúskom Frequency sa uskutoční v stredu 13. augusta, čím sa festival predĺži o jeden deň. Pôvodne sa mal totiž konať od 14. až 16. augusta. Na svojej oficiálnej webstránke to oznámili organizátori 14. ročníka podujatia. Medzi skôr potvrdenými účinkujúcimi sú napríklad Skrillex, Queens Of The Stone Age, Placebo, Blink-182 alebo Parov Stelar.

Permanentky na podujatie stoja v predpredaji 120 eur. V minulosti sa na festivale predstavili Radiohead, Muse, Foo Fighters, The Cure, System Of A Down, Oasis, Mumford & Sons, The Prodigy, Massive Attack, Nick Cave and The Bad Seeds, Morrissey, The Chemical Brothers, R.E.M., Nine Inch Nails alebo The Roots.

Na poľský Open'er festival, ktorý sa bude konať od 2. do 5. júla v meste Gdynia, prídu aj formácie Interpol, Haim a Darkside. Pridali sa tak na zoznam už skôr potvrdených tohtoročných účinkujúcich, ktorými sú Pearl Jam, The Black Keys, Warpaint, Rudimental, Foals, Bastille, MGMT, Phoenix, Pusha T, Julio Bashmore a Daughter.

Prečítajte si: Sziget "ulovil" čerstvých víťazov Grammy - duo Macklemore & Ryan Lewis

Zdroj: SITA (Opener.pl, Frequency.at)
Foto: Macklemore.com

Súvisiaci interpreti: Interpol, Macklemore & Ryan Lewis