Predtým si hovorili Technicolour & Komatic a v roku 2011 poriadne roztancovali SIGNAll_FM Festival v Bojniciach. Anglická dvojica drum&bassových producentov sa po dvoch rokoch vracia v plnej sile s novým názvom aj trackmi. Technimatic zahrajú svoj nákazlivý liquidfunk už 15. marca v Bratislave na SIGNAll_FM Night.

Po sérii zahraničných návštev v podobe hostí ako Phil Tangent, Es.Tereo, Arp XP, Triad, Sam KDC, Emma G alebo The Insiders sa žezla na ďalšej SIGNAll_FM Night ujmú odborníci na moderný tanečný zvuk drum&bassu, ktorí vedia, ako má vyzerať zábava na párty. Posledné závany mrazivej zimy zaženú a vaše kosti rozohrejú čerství reprezentanti značky SGN:LTD, milovníci červeného vína, sympaťáci, skúsení dídžeji a výborní producenti Technimatic.



Dnes už nie je žiadnym tajomstvom, že ich poctivá práca v štúdiu na singlových nahrávkach bude mať pokračovanie - aktuálne totiž pripravujú hudbu na svoj debutový album. Pete a Andy si ju prídu otestovať už tento piatok priamo do Bratislavy. 
To, čo sa chalanom podarilo stihnúť od ich poslednej slovenskej návštevy sme zhrnuli v ďalších dvoch odstavcoch:

Vzájomnú spoluprácu spečatili zmenou prezývky, a tak ich najnovšie môžete volať jednoducho: Technimatic. Exkluzívnu zmluvu im minulý rok ponúkla sesterská značka labelu Shogun Audio, a tak sa veci dali rýchlo do pohybu. Na SGN:LTD následne vyšli štyri skladby - We Were Always One, The Glow, Unfinished Business a She Knows It. Ich dídžejské cesty sa rozbehli celým svetom a vyzerá to tak, že toto je len začiatok.

S kamarátom LSB spáchali track Rotary Motion, ktorý sám Tony Colman alias London Elektricity označil ako jednu z najlepších vecí roku 2012. Po skladbe Serendipity remixovali LSB-ho hitovku All of My Love a už tri dni po marcovej SIGNAII_FM Night oficiálne vychádza Mirror Image EP na labeli Spearhead (ukážky počúvajte vyššie). Andy Komatic naďalej roztáča nosiče vo svojej show na rádiu Bassdrive, za sebou majú mix pre UKF podcast a všetko naznačuje tomu, že ich čarovná formulka na výborný liquidfunk tak skoro neprestane fungovať.

Technicolour, Komatic & LSB - Rotary Motion

Charizmatických angličanov doplní za mixpultom Rudeboy z Českej Republiky, ktorého set v relácii SIGNAll_FM nedávno vyvolal naozaj skvelé ohlasy. Vždy mal rád rôzne polohy drum&bassu, o čom svedčia aj škatuľky, do ktorých ho poslucháči radi "vkladajú". Počas večera nemá problém zahrať z každého niečo a vyhovieť tak širokému spektru poslucháčov. Známy je precíznym mixovaním, ktoré spoločne so skvelou selekciou vytvára výnimočné kombo. Ako člen známej Shadowbox mafie sa venoval písaniu článkov pre rovnomenný server a najnovšie moderuje aj rádiovú reláciu Shadowbox. Každú druhú nedeľu sadá na stoličku v štúdiu pražského Rádia 1 a poslucháčom prináša novinky zo sveta hudby, ktorú má tak veľmi rád.

Domácich bude zastupovať Adrum, ktorý s drum&bassom paktuje od svojich pätnástich rokov. Je súčasťou zoskupenia Hoofbeats Slovakia a najradšej má liquidfunk a tanečný drum&bass. V jeho setoch tak nechýbajú skladby od producentov ako Seba, Logistics, Muffler, Commix či Makoto. V lineupe nebude samozrejme chýbať ani rezident Lixx

SIGNAll_FM NIGHT
15. marec 2013 - KC Dunaj, Bratislava

Technimatic (UK)
Rudeboy (CZ)
Adrum (SK)
Lixx (SK)

Informácie pre Hudba.sk poskytol Michal Sekera alias Lixx. Viac na www.signallfm.sk/night.

Súvisiaci interpreti: TechniMatic