Poslednú aprílovú a prvú májovú stredu prídu do košického Ibiza Clubu naozaj exkluzívni hostia. Ešte pred bratislavským Only Open Air Festivalom zahrá aj na východe Slovenska Nemec Stefan Dabruck. O týždeň ho za mixpultom vystrieda DJ Sterbinszky.

Predmetom poslednej aprílovej stredy bude oficiálna warm-up party k Only Open Air Festivalu 2015 na Zlatých pieskoch, na ktorej vystúpia dídžeji a producenti Milan LieskovskyStefan Dabruck. Sympatický Nemec, ktorý je manažérom Roberta Schultza, pôsobí na scéne trinásť rokov a vďaka nespochybniteľnému talentu sa prepracoval medzi rešpektované značky tanečnej scény.

Ako producent spolupracoval s celebritnými umelcami Mobym, Axwellom, Sebastianom Ingrossom, Bobom Sinclarom, Public Enemy, Dada Life, či Arminom van Buurenom. Za sebou má už vystúpenia na Armada Night, Love Parade, Soundtropolis, MOS Tour v Austrália, na čínskom Motorockr Festivale alebo po kluboch v New Yorku, Sydney či Pekingu.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


V znamení vinylov sa bude niesť Classic House Night, ktorej hosťami budu Carlo z Cafe Del FunDJ Sterbinszky. Ikona maďarskej tranceovej scény určuje vizionárskym spôsobom trendy u našich južných susedov už takmer dve desaťročia. Držiteľ ocenenia DJ of the Year na Transylvanian Music Awards 2013 a viacerých domácich titulov si získal pre jedinečný štýl uznanie aj na medzinárodnej scéne, čo mu vynieslo pozvánky na najprestížnejšie festivaly a spoluprácu s Carlom Coxom i Tiëstom.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie pre Hudba.sk poskytol Ľuboš Virág.

Foto: Facebook.com/StefanDabruckOfficial a Facebook.com/sterbinszky