Mníška Cristina Scuccia, ktorá na seba púta pozornosť svojím účinkovaním v talianskej verzii televíznej šou Hlas, si zaspievala s Kylie Minogue a ostatnými súťažiacimi. Pozrite si ich prevedenie svetoznámeho hitu Can't Get You Out Of My Head!

25-ročná mníška sa v talianskom Hlase stala miláčikom poroty i publika. Cristina Scuccia na seba pritiahla pozornosť už svojím prvým vystúpením, v rámci ktorého predviedla mimoriadne náročnú skladbu No One od Alicie Keys. "Ak by som ťa videl na omši, bol by som v kostole stále. Ty a ja sme ako diabol a svätená voda," uviedol vtedy na margo jej vystúpenia raper J-Ax.

Cristina sa v pozitívnom svetle ukázala i pri prevedení piesne Girls Just Want to Have Fun od Cyndi Lauper, ktorú zaspievala spoločne so svojou konkurentkou Lunou Palumbo. Obe speváčky si do tímu vybral spomínaný raper J-Ax. "Keď spieva sestra Cristina, dáva svojmu okoliu radosť, a to je jej dar," uviedol po ich spoločnom vystúpení.

Tentokrát mala spievajúca mníška spolu s ďalšími súťažiacimi možnosť zaspievať si s Kylie Minogue, ktorá bola hosťom ostatného kola súťaže. Pozrite si vystúpenie, ktoré si Cristina Scuccia poriadne užila.


Popový koncert roka na Slovensku

Kylie Minogue sa na pódiu talianskeho Hlasu objavila až dva razy. Prvýkrát pri prevedení hitu Can't Get You Out Of My Head a druhýkrát pri uvedené svojho nového singla I Was Gonna Cancel z jej dvanásteho štúdiového albumu Kiss Me Once. Ten predstaví naživo aj na Slovensku, konkrétne 19. októbra na Zimnom štadióne O. Nepelu (Slovnaft aréna) v Bratislave.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Kiss Me Once (recenzia) je jej prvý štúdiový album od roku 2010, kedy vydala nahrávku Aphrodite, a zároveň jej prvý, ktorý vydáva a propaguje v spolupráci s vplyvnou americkou firmou Roc Nation Management. Výkonnými producentmi albumu boli samotná Kylie a Sia Furler - austrálska speváčka a skladateľka, ktorá zložila aj úvodnú skladbu nahrávky.

Na albume sa ďalej spolupodieľali Pharrell Williams, ktorý napísal a produkoval pieseň I Was Gonna Cancel, Ariel Rechtshaid (Haim) na skladbe If Only, MNEK na kúsku Feels So Good a Greg Kurstin na bonusovom tracku Sleeping With The Enemy.


Zdroj: Digitalspy.co.uk, archív Hudba.sk
Foto: RAI