Hit minulého roka Invisible vystrieda tanečná skladba s nádychom vášnivého latina. Ani tento rok nezabudli martinskí producenti Drozďo & Demex na svojich priaznivcov a spolu s kubánskym latino spevákom Eusebiom vypúšťajú ako predzvesť horúceho leta 2018 do sveta svoj nový song Buena Onda so sexi videoklipom.

Samotní producenti z Martina sľubujú hudobný skvost z ich produkcie na doteraz nepoznanej úrovni – od nabitého songu v latino duchu až po videoklip v pikantnom šate. A to zásluhou Eusebia, ktorý song okorenil riadnou dávkou kubánskej energie.  Skladba Buena Onda v sebe spája tri rôzne životné príbehy, ktoré sa zliali do unikátnej spolupráce. Na jednej strane chlapec s hudobným talentom zdedeným po starých rodičoch, vyrastajúci na fare, na druhej strane chalan, ktorý vymenil kariéru hokejového hráča za lásku k hudbe a na strane tretej rodák z Kuby žijúci na Slovensku. A z tejto spolupráce vznikol pravdepodobný hit leta 2018.

Základ skladby vznikol z produkcie Drozďa & Demexa. Aby pieseň dostala pravú atmosféru exotiky, prizvali si na spoluprácu Eusebia, najlepšieho latino speváka žijúceho na Slovensku, ktorý minulý rok vydal debutový album La Farándula. Charizmatický interpret pochádza z mesta Camagüey na Kube a momentálne pôsobí na Slovensku a v Čechách.


Exotická skladba s pikantnejším vizuálnym zážitkom

Klip ku skladbe je veľmi odlišný od predchádzajúcich. Namiesto plynulej dejovej línie sa pripravte na mix záberov z troch rôznych miest. Prípravy na jeho nakrúcanie trvali vyše dvoch týždňov, pričom samotné natáčanie prebiehalo počas celých dvoch dní. O kompletný vizuálny výsledok sa aj tento raz postarala spoločnosť Digital Flow z Košíc, ktorá stojí aj za ďalšími videoklipmi producentov Drozďa & Demexa. Tvorcovia celého projektu tvrdia, že ide doposiaľ o ich najlepšie audiovizuálne dielo.

Samotný klip je rozdelený do troch pasáži. Zábery nakrúcané na žilinskom Mariánskom námestí s historickými a farebnými budovami patria práve dvojici Drozďo & Demex. Kráľom štrkovísk neďaleko obce Lipovec (okres Martin), pripomínajúce Ibizu, je Eusebio. A klip dopĺňajú spoločné nočné zábery z eXtreme Parku v Žiline. Hlavnú úlohu dievčaťa, ktoré sa do mesta prišlo baviť, si zahrala tanečnica Tatiana Sičaková, ktorá pochádza z Martina a vlastní tanečnú školu, kde vyučuje práve latino tance.

Vizuál rytmickej skladby doplnili dievčatá z Vivas Dance Group zo Žiliny, stvárňujúce exotické tanečnice. Ženské osadenstvo si taktiež príde na svoje, pretože pozvanie zahrať si vo videoklipe prijali aj muži z prvej slovenskej pánskej striptízovej skupiny The Gentlemen, ktorí okrem svojich sexi tiel predviedli i vábivé pohyby.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol a Stano Guláš.

Súvisiaci interpreti: EUSEBIO