Ty kokso, tá má ale dudy! Veta, ktorú ste asi naposledy počuli na základnej škole. Presne pre chlapcov prvýkrát objavujúcich krásy ženského tela je zrejme určený aj nový klip Rakbyho, rapera, ktorý podľa zvyšku scény nevie rapovať. To mu však nebráni na podklade drsného beatu ešte drsnejším hlasom rýmovať o tom, ako chce vidieť tie vaše.

Hlboko intelektuálna pesnička si samozrejme zaslúži aj podobne ladený videoklip. Jeho režisérom je Michal Nemtuda a Rakby v ňom všetkých pozýva na svoju bazénovú "Dudy párty". Vďaka frajerskému bicyklu sa mu dokonca podarí presvedčiť aj trojicu neznámych mladých slečien.

videoklip Dudy Zdroj: Youtube

Samotná párty potom ponúka pohľad na rôzne exhibicionistické indivíduá a zároveň je reklamou na oblečenie s potlačou "Dudy", ktoré by chcelo byť odpoveďou na kontrafaktovský šatníkový hit JBMNT.

Na záver treba dodať, že na sklamanie lačných divákov svoje "dudy" v klipe vo veľkom vystavuje na obdiv len samotný Rakby. Pokochať sa tak môžete aspoň pri záberoch na súboje v bahne a na výraze menej obdarenej návštevníčky v bielom tričku, ktorý pravdepodobne pripomína váš vlastný pri sledovaní tohto audiovizuálneho skvostu.


"V tejto skladbe som jednoducho opísal názor na ženské prsia, ktoré sú krásne a je veľká škoda, že sa väčšinou nosia zahalené. Myslím, že so mnou budú mnohí páni súhlasiť, že takéto dielo prírody treba vystavovať," vysvetlil motiváciu na vytvorenie skladby a videoklipu Dudy samotný Rakby. Škoda len, že svoje chúťky nedokázal pretaviť do niečoho vkusnejšieho...

Text: Hudba.sk, pm
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Rakby