Novozélandskej speváčke Lorde neprekáža, keď o nej hovoria, že je arogantná. 17-ročná interpretka priznala, že občas môže pôsobiť odmerane, no vraj sa len snaží byť sebavedomá ako jej idol, raper Kanye West.

"Rada robím silné vyhlásenia. Už meno Lorde znie veľkolepo a trochu arogantne, no mne sa to páči," povedala v rozhovore pre francúzsku rozhlasovú stanicu NRJ. "Som veľká fanúšička Kanyeho Westa. Je sebavedomý a mne sa páči. Ja ešte taká sebavedomá nie som," dodala.

Lorde sa okrem toho nedávno nechala počuť, že nemá rada, keď jej hovoria, aby sa usmievala. Myslí si, že dnes už mladí ľudia pretvárke aj tak neuveria. "Tiahne ma to skôr ku ženám, ktoré neboli vykresľované ako milé osoby. Patti Smith bola nepríjemná a frustrovaná. Pre mladé dievčatá neexistuje vhodnejší vzor ako ona," povedala speváčka v rozhovore pre kanadský magazín Fashion.

"Vyvíja sa na nás totiž veľký nátlak, aby sme boli stále pozitívne. Pri každom fotení chcú široké úsmevy a ja nechcem, aby som musela byť taká. Mladí ľudia sa zmenili vo vnímaní popkultúry, teraz sa už na ňu dokážeme pozrieť kriticky," vysvetlila.

TIP: Popová rebelka Lorde: Prečo odmietla ponuku na turné s Katy Perry?

Zdroj: SITA
Foto: Instagram.com/lordemusic

Súvisiaci interpreti: Lorde