Fanúšikovia speváčky Kristíny sa môžu tešiť na ďalší videoklip. V novinke k piesni Ta Ne si zahrá aj známy herec Michal Hudák, ktorý je zároveň krstným otcom singla pochádzajúceho z prvej speváčkinej výberovky s názvom Tie Naj. Veselý východniarsky videoklip bude mať premiéru čoskoro, zatiaľ si môžete pozrieť fotky z nakrúcania.

"Celé sa to začalo koncom roka na krste výberovky Tie Naj, kalendára a piesne Ta Ne. Mišo Hudák tento trojkrst moderoval a zároveň krstil práve skladbu Ta Ne. Práve vtedy vznikla myšlienka na klip, v ktorom by stvárnil zábavného a bláznivého východniara. Spolupráca s Mišom bola vynikajúca a musím povedať, že som sa ešte nikdy tak dobre pri nakrúcaní videoklipu nezabavila ako pri tomto. Všetkých nás osviežoval veselými príhodami zo života," smeje sa Kristína.

Vlaková love story

Nový klip Ta Ne vznikol pod taktovkou českého režiséra Matěja Pichlera, ktorý režíroval aj Kristínin audiovizuál k skladbe Rozchodový reggaeton. Dej novinky tvorí vtipný príbeh mladej ženy, ktorá cestuje s kamarátkami vo vlaku. Dievčinu stvárňuje šarmantná Kristína a cestujúceho Michal Hudák, ktorý sa do nej na prvý pohľad šialene zaľúbi.  

"Filmovali sme opäť v Prahe v nádherných ateliéroch. Matěj je pozitívne naladený človek, to si na ňom veľmi vážim a ako s režisérom sa s ním veľmi dobre pracuje a tvorí. V klipe účinkujú aj mladí tanečníci a tanečníčky, ktoré zároveň stvárňujú aj moje kamarátky. V jednej časti skladby tancujeme choreografiu, ktorú pripravil Peter Smolík. Ide o vtipný príbeh mladej baby, ktorá cestuje s kamarátkami vo vlaku. V ňom sa nečakane objaví cestujúci - Mišo Hudák. Hneď ako ma zbadá, zaľúbi sa a začne ma jednoduchými a lacnými trikmi baliť. Sú z toho úsmevné scény a zábavné momenty, na ktorých sa spoločne s babami zabávame," vysvetľuje s úsmevom Kristína.

Aj keď bolo filmovanie časovo náročné, Kristína sa z nakrúcania veľmi teší. Fanúšikovia sa výsledku Kristíninej filmovačky už čoskoro dočkajú. "Začali sme o šiestej ráno, mali sme štyri druhy scén a pri každej scéne som tancovala v inom oblečení. Skončili sme pred polnocou, ale napriek tomu som si to užívala, pretože sme boli skvelý kolektív. Mišo Hudák nás naozaj celý čas bavil a postaral sa o úsmev po celý deň," dodala populárna speváčka.


Kristína sa nedávno predstavila aj v úlohe herečky v českej komédii Život je život po boku takých hviezd ako Simona Stašová a Ondřej Vetchý. Minulý rok spomínanú výberovku s názvom Tie Naj, na ktorej fanúšikovia nájdu najväčšie hity ako Horehronie, Pri oltári, V sieti ťa mám, Stonka, Jabĺčko a mnoho ďalších. Nahrávka obsahuje aj skladby, ktoré na žiadnom albume ešte nevyšli - Ovoňaj ma ako ružu, Rozchodový reggaeton, a tiež dve nové skladby Navždy či Ta Ne. Po vydaní kompilácie absolvovala československé turné Horehronie Tour 2014, aktuálne ju tiež čaká množstvo koncertov po Slovensku a Česku.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House. Viac informácií nájdete na oficiálnych weboch www.kristinamusic.sk a www.facebook.com/kristinapelakova.

Foto: Marián Kavulič

Súvisiaci interpreti: Kristína