Aktuálny singel slovensko-britského tria Purist je predmetom medzinárodnej remixovej súťaže pod hlavičkou Red Bullu. Hlavnou cenou pre autora víťazného remixu je MIDI kontroler Ableton Push v hodnote 499 eur. V spolupráci s kapelou sme navyše pripravili súťaž aj pre fanúšikov.

Koncom minulého roka vydali Purist svoj debutový album Colourful Noise, ktorý nahrávali v Red Bull Studios v Kodani. Teraz kapela pokračuje vo svojej spolupráci so známou značkou energetických nápojov medzinárodným remix contestom k svojmu druhému singlu Tomorrow's Life. Okrem lákavej výhry - kontrolera Ableton Push, ktorý poskytol partner súťaže Techhouse.sk - sa tak talentovaným slovenským producentom núka možnosť získať si pozornosť domáceho aj medzinárodného publika prostredníctvom webov www.redbull.sk a www.redbullstudios.com.

"Tomorrows Life má jednoduchý beat a minimalistickú kompozícu, ktorá vrcholí pestrou kombináciou samplov a zvukov. Atmosférou nám pripomína leto, no rovnako skladbe svedčí aj nočné klubové prostredie. Sme veľmi zvedaví, akú novú podobu jej dajú účastníci súťaže," prezradil Alan Prekop, basgitarista Purist.

S
úťaž prebieha do 15. mája, výherca bude ohlásený 25. mája. Bližšie informácie o súťaži pre producentov

Do pondelka 20. apríla sa tiež môžete zapojiť do súvisiacej súťaže o CD Colourful Noise. Súťažte na našom Facebooku!

Red Bull Studios je projekt zastrešujúci špičkovo vybavené nahrávacie štúdiá na inšpiratívnych miestach po celom svete. Nahrávanie v Red Bull Studios majú za sebou mená ako Disclosure, Jessie Ware, Sam Smith či Buraka Som Systema. Slovensko-anglickí Purist ako prví zástupcovia našej scény nahrávali svoj album v kodanských Red Bull Studios na jar minulého roka. 


Zdroj: Purist, Hudba.sk, Redbull.sk
Foto: Lousy Auber

Súvisiaci interpreti: Purist